søndag 20. september 2009

Bohemen 18. september 2009

Quizkveld med begivenheter

Begeistringen over å dele bordplass ved Sotahiørnet var en naturlig følge av kreativ økonomi og tilfellet at ingen fra Luscos hadde dukket opp da jeg kom i overraskende god tid før quizen, nemlig allerede i underkant av en time før tjohei. Jeg er på god talefot med flere av Sotahiørnets venner, deriblant Rune, som nesten må sies å være like ung som meg, men innleder naturligvis de færreste samtaler for å finne ut hvor mye en samaritaner kan forvalte. Sympatisk fremtreden og hjerterom skal som regel alltid gjengjeldes på lik måte.

Det skulle handle om partier. Stortinget har fykt i tottene på hverandre i uminnelige tider. Før Langslet og Saras telt. Den gang Munch var voksen og man talte om billeder. Nå har Stortinget gjennomgått en forvandling. Alle regnbuens farger vil stråle i fire nye år.

Ting har hendt. Martin Kolberg tilslutter seg lokalpolitikken i Buskerud. Trond Giske sier mer om rock og opera. Hadia Tajik oppdaterer bloggen sin. Vi kan forestille oss utsikten fra en bygning med rotunder, men jeg tror ikke fastelavensboller blir neste betydningsfulle samtaleemne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar